OVER

Al meer dan 15 jaar zijn wij trotse vertegenwoordigers van het mooie Italiaanse tassen merk Ripani.  

Een Ripani-tas ontstaat uit de creativiteit en het voortdurende stilistische onderzoek van onze ontwerpers en wordt afgerond in de deskundige handen van onze medewerkers. De productie van Ripani is het resultaat van de samenwerking tussen de traditionele ambachtelijke vaardigheden en de moderne technologieën die in het bedrijf worden gebruikt.

De vrouw die er trots voor kiest om een Ripani-tas te dragen heeft een verfijnde stijl, het moderne ontwerp en de geweldige functionaliteit waardeert, en zich identificeert in de waarden die de Ripani-wereld uitdrukt.

ONZE PRODUCTIE

Het bedrijf Ripani werd in 1967 opgericht door Aldo Ripani, een groot ondernemer en de stamvader van de familie. Sinds de jaren 90 wordt het bedrijf met dezelfde passie en toewijding geleid door de tweede generatie: Carla, Gabriella en Giorgio Ripani, die een nieuwe impuls hebben gegeven door het merk Ripani wereldwijd te verspreiden. Op een pad van constante groei ziet het bedrijf al de derde generatie enthousiast toetreden in het familiebedrijf.

De door Ripani gekozen en geselecteerde leersoorten zijn allemaal gemaakt in Italië door gecertificeerde en gegarandeerde leveranciers, die het leer bewerken met niet-vervuilende en onschadelijke stoffen.


 

  • Facebook
  • Instagram

Contact

ONS

Trademart Brussel

Benidorm street 200 A 

B1020 Brussel

​​

Tom:         0031 651 396 151

Dayenne: 0031 648 256 256

info@spoormakers.be

Afspraak maken? 

Plan hier direct uw inkoopafspraak

Naam *

E-mail *

Onderwerp

Bericht